AEG

AEG zonnepanelen zijn onderdeel van de AEG familie, en heeft aangevoerd door Electrolux meer dan 100 jarige Duitse traditie. Duranet levert van AEG zonnepanelen. De zonnepanelen blinken uit in betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibele inzetbaarheid. En niet geheel onbelangrijk worden de zonnepanelen ontwikkeld volgens het criterium van AEG; "Perfekt in Form und Funktion".

LG

Als een wereldwijde marktleider op het gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur, heeft LG niet alleen de mogelijkheden om superieure zonne-energieproducten aan te bieden, het is al decennia een vertrouwd merk, leveren innovatieve producten en bouwen als geen ander merk een reputatie op van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Canadian Solar

Canadian Solar doet er alles aan om de levens van al zijn klanten ten goede te veranderen. En dat doen ze al sinds de oprichting, of klanten nu investeren in een enkele module, een groot project of een op maat gemaakte energie-oplossing. De PV-panelen zijn zo grondig getest en bewezen onder zware omstandigheden dat ze een garantie van 26 jaar met vertrouwen bieden. Al het bovenstaande en de klantenondersteuning in meer dan 20 landen zorgen ook voor een aantrekkelijke betaalbaarheid. Klanten hebben altijd gemoedsrust in de wetenschap dat ze te maken hebben met een zeer gerangschikt, betrouwbaar bedrijf.

 
Info